Overige producten en diensten

Naast de toiletvoorzieningen zijn wij ook actief in de exploitatie van diverse kermisattracties, de organisatie van kermissen en de verkoop van consumentenvuurwerk (Ed Raket). Onderstaand een overzicht.

Ed Raket Apeldoorn

Ed Raket

Ed Raket Apeldoorn verkoopt vuurwerk van Zena, Bonfire, Royal Fireworks en Rubro.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.edraketvuurwerk.nl.

Kermisorganisatie Edwin de Vries

Organisatie van kermissen

Voor de organisatie en exploitatie van kermissen kunt u ook bij ons terecht. Onze kennis en kunde is te danken aan jarenlange ervaring in de branche. Ook de exploitatie van diverse kermisattracties behoort tot onze diensten, hieronder vindt u een overzicht van onze attracties.

Skeeball de Vries
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Skeeball

Onze skeeball exploiteren wij op kermissen en evenementen. Skeeball is een gemeenschappelijk arcadespel. Het is vergelijkbaar met het bowlen behalve dat het wordt gespeeld op een gebogen baan met vuistgrote ballen en de doelstellingen van de speler moet proberen de bal in een gat te rollen in plaats van pinnen om te gooien. Het doel van het spel is het verzamelen van zo veel mogelijk punten door de ballen, via een soort van schans aan het einde van de baan, in de gaten met aangewezen punten te rollen.

Grijpkranen de Vries
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Grijpkranen

Wie kent ze niet. De meest bekende verschijning op kermissen en evenementen. Ook onze grijpkranen exploiteren wij op kermissen en evenementen.

Lijntrek de Vries
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Touwtje trekken

Het meest gewilde 'spelletje' voor de kids. Te exploiteren op kermissen en evenementen. Wie wilde er vroeger niet aan een touwtje trekken vol spanning wachtend op wat er aan jouw touwtje vastgebonden zat?

Telefoonnummer Ed Toilet, Edwin de Vries06 11002431

E-mail Ed Toilet, Edwin de Vriesinfo@edtoilet.nl